Printzesek, txikiek ere bai, puzker egiten dute - Brenman, Ilan; Zilberman, Ionit; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2019)
Lauraren aitak printzesen liburu sekretua ireki, eta inork ez zekien zerbait kontatu zion alabari... Jakin ezazu jendeak ezagutzen ez duen sekretu horren berri. [GJH 5: Genero Berdintasuna]
0-4 urte (urdina)
Até as princesas soltam pum!
Kartoizko orrialdeak
Keywords: Printzesak; Ipuin eskatologikoak; Genero-berdintasuna; Hezkidetza; Sexismoa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak