Printzesek, txikiek ere bai, puzker egiten dute / Ilan Brenman ; [marrazkiak] Ionit Zilberman ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta Gutiérrez] - Brenman, Ilan (Algar, 2019)
Lauraren aitak printzesen liburu sekretua ireki, eta inork ez zekien zerbait kontatu zion alabari... Jakin ezazu jendeak ezagutzen ez duen sekretu horren berri. [GJH 5: Genero Berdintasuna]