Ordaina - Blázquez, Raquel; Diez de Ultzurrun, Itziar ([Madrid] : Bookolia, 2019)
Nork ez du noizbait ere gogorik izan ordaina hartzeko? Liburu honek erronka jotzen dio helduen munduari. Batzuetan, helduak ere okertzen direlako.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Mendekua -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura