Ordaina / [testua eta irudiak] Raquel Bonita ; [itzulpena, Itziar Diez de Ultzurrun Sagalà] - Blázquez, Raquel (Bookolia, 2019)
Nork ez du noizbait ere gogorik izan ordaina hartzeko? Liburu honek erronka jotzen dio helduen munduari. Batzuetan, helduak ere okertzen direlako.