Urriko lehen eguna / egilea, La Directa (Gasteizko Gaztetxea, 2018)
Kataluniako autodeterminazio erreferendumari buruzko dokumentala argitaratu dute La Directa eta dozenaka herri hedabidek elkarlanean egun hura jorratzeko propio sortutako Agència UOk. Urriaren 1ean hainbat hauteslekutan jasotako testigantzen bidez, Kataluniako historiara igaroko den egunean gertatu zena jorratzen dute. Oharra: Euskarazko azpidatziak dauzka, eta youtubeko playerrean aktibatu behar dira.