Gasteizko Gaztetxea, probatu ez duenak ez daki zer den hau! ([Gasteiz] : Gasteizko Gaztetxea, 2018)
1988ko apririlaren 28an eman zioten zartakoa gero Gasteizko gaztetxea izango zenaren ateari. Mende laurdena baino gehiago igaro da eta urte horietako historia jaso dute dokumental honetan.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Baliabide digitalak