Nire lehenengo 100 hitzak - Brooks, Felicity; Touliatou, Sophia; Allen, Frankie (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Ikasi zure lehenengo 100 hitzak liburu honetan topatuko dituzun erle burrunbarien, haur zaratatsuen eta arkume jostalarien laguntzarekin.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: My first 100 words
Keywords: Hiztegiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ingurunearen ezagutza -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak