Nire lehenengo 100 hitzak / Felicity Brooks ; [ilustrazioak, Sophia Touliatou ; disenua, Frankie Allen] - Brooks, Felicity (Ttarttalo, 2018)
Ikasi zure lehenengo 100 hitzak liburu honetan topatuko dituzun erle burrunbarien, haur zaratatsuen eta arkume jostalarien laguntzarekin.