Barraskilo detektibea eta Saihetsandiren misterioa - Viso, José Francisco; Filella, Lluís; Álvarez de Eulate, Carlos (Madril : Bruño, 2019)
Barraski detektibe ausartak eta horren laguntzaile leialak, Eustakio zizareak, urmaelaren inguruko lapurreten kasu bitxia argitu behar dute. Baina, bat-batean, inork itxaroten ez zuen gertaerak osoan aldatu du ikerketaren norabidea: gure lagunak bizi diren urmaela ur guztia galtzen ari da. Inork ere ez du misterioa ulertzen eta auzoak larrituta daude: urmaela sikatuz gero, inork ere ez du bizirik iraungo. Gauza izango ote da barraskilo jakintsua erruduna aurkitzeko eta bere adiskideak salbatzeko?
Liburu honek irakurketa eraginkorrerako koadernoa du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Misterioa; Detektibeak; Barraskiloak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak