Emozioak nonahi! - Roode, Daniel; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Zer sentitzen duzu gaur? haserre nago! Emozioak izendatzeko eta ulertzeko liburua. Irrist egiten duten leihoekin eta emozioen gurpilarekin.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.; Mes petites émotions
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura