Emozioak nonahi! / [marrazkiak, Daniel Roode ; itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Roode, Daniel (Ibaizabal, 2019)
Zer sentitzen duzu gaur? haserre nago! Emozioak izendatzeko eta ulertzeko liburua. Irrist egiten duten leihoekin eta emozioen gurpilarekin.