Ardi galdua / Resurrecion Maria Azkue ; paratzaileak, Elixabete Perez Gaztelu, Ana M. Toledo Lezeta - Azkue, Resurreccion Maria (1864-1951) (Euskaltzainak (Euskaltzaindia), 2018)
Euskaltzainak izeneko bilduma berrian euskaltzain izan diren eta direnen obrak eta eurei buruzko azterketak argitaratuko dira, Akademiaren historiarako esanguratsu gertatu diren hainbat egileren lanak ere alboratu gabe.