Bidean - Dexet, Hector; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttartalo, 2018)
Nire etxeko bidea da guztietan ederrena. Egunero aurkitzen dut zerbait berria. Sorpresadun liburua.
0-4 urte (urdina)
Jat.izenb.: En chemin
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura