Boskotea ohean - Paisent, Marie-France; Saje, Atelier; Zubizarreta, Patxi ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Bost ziren, bost, ohean. Haietako bat mugitu ostean, geratu zen, plost!, lurrean. Egin bultza untxi txikiei, egin kantu, egin kulunka.
Datuak azaletik hartuak
0-4 urte (urdina)
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Loa; Untxiak; Haur eta Gazteentzako Literatura