Boskotea ohean / [testua, Marie-France Painset ; marrazkiak, Atelier Saje ; itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Paisent, Marie-France (Ibaizabal, 2019)
Bost ziren, bost, ohean. Haietako bat mugitu ostean, geratu zen, plost!, lurrean. Egin bultza untxi txikiei, egin kantu, egin kulunka.