Lurpean - Marshall, Natalie; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Non dago marmota aita? Eta nor dago sabaitik zintzilik? Tira egin azal-hegaletatik eta aurkitu lurpean bizi diren izaki liluragarriak.
0-4 urte (urdina)
Jat.izenb.: A Slide ¬ Surprise Book: Underground
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lur azpiko mundua -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura