Lurpean / Natalie Marshall ; [itzultzailea, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Marshall, Natalie (Bila nazazu (Ibaizabal), 2019)
Non dago marmota aita? Eta nor dago sabaitik zintzilik? Tira egin azal-hegaletatik eta aurkitu lurpean bizi diren izaki liluragarriak.