Ogiaren ibilia - Aristeta, Iñaki (Txatarras) ([Aduna], 2018)
Adunako herritarrek ogia egiteko prozesu osoa auzolanean egin eta bideoz jaso dute dokumetal labur honen bitartez.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarria da.
Keywords: Baliabide digitalak; Auzolana -- Euskal Herria; Ogia -- Ekoizpena; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak