Ogiaren ibilia / egilea, Adunako Herri Azoka; gidoia, Iñaki Aristeta (Txatarras) - Aristeta, Iñaki (Txatarras) (2018)
Adunako herritarrek ogia egiteko prozesu osoa auzolanean egin eta bideoz jaso dute dokumetal labur honen bitartez.