Otalora 27 / egileak, Beñat Abasolo ...[et al.] - Abasolo, Beñat (2019)
Huhezin ikus-entzunezko komunikazioko hirugarren mailako ikasle batzuek ondutako proiektua, Aretxabaletako kuartelaren historia ardatz hartuta. Erabilera asko izandako eraikuntza da, Guardia Zibilen kuartela izatetik, haur eskola eta gaztetxea izatera pasa zen, horren ondoren musika eskola ere izan zen eta gaur egun ekimen kulturalak egiteko gune gisa erabiltzen da. Egungo Udal gobernuak eraikuntza bota nahi du eta dokumentalean jaso dutenez, askotariko iritziak daude erabaki horren aurrean.