Marley - Mcdonald, Kevin; Marley, Bob (1945-1981); Azpitituluak.eus (2018)
Jamaikako reggaelari Bob Marleyren musikaren eta ondarearen gaineko dokumentala. Familiaren baimenarekin egina, material pribatua erabili dute, ikusi gabeko grabaketak barne.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Marley, Bob (1945-1981) -- Biografiak; Musika -- Jamaika; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak