Marley / zuzendaria, Kevin Macdonald; musika, Bob Marley; ekoizpena, Shangri-La Entertainment, Tuff Gong Pictures, Cowboy Films; euskarazko azpitituluak, Azpitituluak.eus - Mcdonald, Kevin; Marley, Bob (1945-1981) (2018)
Jamaikako reggaelari Bob Marleyren musikaren eta ondarearen gaineko dokumentala. Familiaren baimenarekin egina, material pribatua erabili dute, ikusi gabeko grabaketak barne.