Pare 10 urtez - Deustuko Pare Talde Feminista ([Bilbo] : Deustuko Pare talde feminista, 2018)
Bilboko Deustuko Gazte Talde Feministak, Parek, 10 urte bete ditu aurten. Hori dela eta, dokumental honetan taldetik igaro diren eta egun kide diren emakumeen ahotsak batu dituzte, hamarkada baten ibilbidea laburtzeko.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Feminismoa -- Deustu; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak