Zertara datoz martetarrak? - Zubeldia, Iñaki; Zubimendi, Alai ([Euba] : Ibaizabal, 2019)
Martetarrak 1969an etorri ziren lehenengo aldiz Zarautzera. Orain, 2019an, 50.urteurrena ospatu nahi dute, 10.000 martetar txiki 500 espazio-ontzitan ekarriz eta Zarauzko etxeetan ostatu hartuz. Horrez gain, beste lau ama-ontzi erraldoi ekarriko dituzte, Zarautz munduko hiriburu bihurtuz. Ontzi erraldoi horietako batean bilduko dira Nazio Batuen Erakundeko estatuetako buruak martetarrekin betiko Bake-ituna sinatzeko.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Adiskidetasuna; Bizia beste planeta batzuetan; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak