Kaixo, garajea - Slater, Nicola; Salegi Urbieta, Imanol; Crow, Nosy; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Ezagutu etxea, Xarparekin batera. Kartoizko liburua, xehetasunez eta orrialde zabalgarriez beteriko irudi ederrekin. Xarpa dibertitzeko gogoz irten da, baina non daude haren lagunak? Altxatu azal-hegalak eta aurkituko dituzu!
Ataririk gabeko alea
Orri tolesgarriak, pop-up liburua. Jolas egiteko liburua.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Hello garage
Keywords: Animaliak; Ibilgailuak; Haur eta Gazteentzako Literatura