Kaixo, garajea / [marrazkiak] Nicola Slater ; [testua, Nosy Crow ; itzulpena, Imanol Salegi Urbieta (Bakun SL)] - Slater, Nicola (Kaixo (Ibaizabal), 2019)
Ezagutu etxea, Xarparekin batera. Kartoizko liburua, xehetasunez eta orrialde zabalgarriez beteriko irudi ederrekin. Xarpa dibertitzeko gogoz irten da, baina non daude haren lagunak? Altxatu azal-hegalak eta aurkituko dituzu!