Dantzariak falta dira - Hindley, Kate; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Bildumako liburu bakoitzak Kale Nagusiako auzotar baten egunerokoa aurkezten digu. Kale Nagusian zalaparta da nagusi gaur: Prima Pavlovak eta bere dantza eskolak lehen emanaldia eskaini behar dute. Baina..., non daude protagonistak? Sartu, eta lagunduko al diogu aztarnaren bat topatzen?
Liburu trokelatua
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Prima´s Missing Bunnies
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak