Dantzariak falta dira / [testuak eta marrazkiak] Kate Hindley, azal hegalekin ; [itzultzailea, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Hindley, Kate (Kale Nagusia (Ibaizabal), 2019)
Bildumako liburu bakoitzak Kale Nagusiako auzotar baten egunerokoa aurkezten digu. Kale Nagusian zalaparta da nagusi gaur: Prima Pavlovak eta bere dantza eskolak lehen emanaldia eskaini behar dute. Baina..., non daude protagonistak? Sartu, eta lagunduko al diogu aztarnaren bat topatzen?