Martxel postaria - Hindley, Kate; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Hona hemen Kalen Nagusia, bertako bizilagunak eta dendak. Egunero bezala, Martxel Sudurluze gutunak banatzen ari da. Lagunduko al diogu? Ikusi zenbat pakete duen banatzeko! Eskertuko du gure laguntza.
Liburu trokelatua
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.:Marcel´s Parcels
Keywords: Postariak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak