Musurik handiena - Aracil, Virginie; Zubizarreta, Patxi ([Bilbo] : Ibaizabal, 2019)
Maitasun musua paaapaaagaioarena., edo paaapogorriarena edo pooottokarena. Baina norentzat ote musurik handiena?
Datuak azaletik hartuta
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Le plus gros des bisous
Keywords: Album ilustratuak; Guraso eta seme-alaben arteko maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura