Musurik handiena / Virginie Aracil ; [itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Aracil, Virginie (Ibaizabal, 2019)
Maitasun musua paaapaaagaioarena., edo paaapogorriarena edo pooottokarena. Baina norentzat ote musurik handiena?