Baserriko soinuak - Genechten, Guido Van; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Animalien soinuak ezagutzeko liburu jostagarria. Egunak argitu du baserrian eta inguruetan. Nor ari da hain goizetik kukurrukuka? Nor ari da poz-pozik zaunkaka? Nor ari da euripean korroka? Goazen bilatzera!
Gozatu musikadun liburu alai honekin. Sakatu botoia eta entzun animalien soinuak!
2 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Hoor wie Knort Daar?
Keywords: Etxe-abereak; Hotsa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak