Baserriko soinuak / Guido van Genechten ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Genechten, Guido Van (Soinuak ditu (Ibaizabal), 2019)
Animalien soinuak ezagutzeko liburu jostagarria. Egunak argitu du baserrian eta inguruetan. Nor ari da hain goizetik kukurrukuka? Nor ari da poz-pozik zaunkaka? Nor ari da euripean korroka? Goazen bilatzera!