Danba-danba! erritmoa oihanean - Genechten, Guido Van; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Liburu honen bidez, txikienek habitat horretako animalia esanguratsuenak ezagutuko dituzte. Jai handia ari dira egiten Afrikako oihanean. Errege lehoia erritmoa jartzen ari da zebra txikia danborra jotzen ari da eta tximinoa zoriontsua da tam-tamaren soinuarekin. Egingo al duzu bat animaliekin?
Gozatu musikadun liburu alai honekin. Sakatu botoia eta entzun animalien soinu erakargarriak!
2 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.; Bam Boem!
Keywords: Oihaneko animaliak; Hotsa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak