Arrain zuri txikia eta itsasoko abestia - Genechten, Guido Van; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Liburu honen bidez, txikienek habitat horretako animalia esanguratsuenak ezagutuko dituzte. Arrain zuri txikia abeslari esnatu da. Lagunek ere musika egiten dute. Hau bai melodia berezia! Nondik ote dator?
Gozatu musikadun liburu alai honekin. Sakatu botoia eta entzun itsasoko melodiak!
2 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.; Klein wit visje hoort watermuziek
Keywords: Arrainak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Hotsa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura