Arrain zuri txikia eta itsasoko abestia / [testua eta marrazkiak] Guido van Genechten ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Genechten, Guido Van (Soinuak ditu (Ibaizabal), 2019)
Liburu honen bidez, txikienek habitat horretako animalia esanguratsuenak ezagutuko dituzte. Arrain zuri txikia abeslari esnatu da. Lagunek ere musika egiten dute. Hau bai melodia berezia! Nondik ote dator?