Grimpeneko aztia / [testua eta marrazkiak] Judith Rossell ; [itzultzailea, Miren Arratibel] - Rossell, Judith (Stella Montgomeryren misterioak, 2019)
Stella bainuetxe hotel batean egonaldia egiten ari da, Withering-by-Sea izeneko kostaldeko herrian. Hiru izebek eta neskameak ez diote begirik gainetik kentzen, eta aspertuta eta apur bat etsita bizi da. Gau batean, ordea, sekretu arriskutsu baten berri izango du: bere bizia eta lagun batzuena arriskuan jarriko duen sekretu baten berri.