Kripton 85 - Borda, Itxaro (Baiona : Maiatz, 2019)
Katastrofe nuklearrak noiznahi gertatzekotan dira, teknologiaren edo zuzendarien bidegabekeriengatik. Fikzio honek nolako mundu iluna horrek ekar lezaken erakusten du, nahiz bizia eta amodioa burrukatuko diren jendetasunaren iraunarazteko
Keywords: Helduentzako Literatura