Nolakoak diren aitak! - Genechten, Guido Van; Olaso Bengoa, Xabier ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Superheroiak izan ez arren, beren akats txiki eta guzti... Aitak beti maitagarriak dira!
0-5 urte (urdina)
Papa´s zijn soms...
Jat. izenb.. Papa´szijn soms...
Keywords: Errinozeroak; Adiskidetasuna; Autoestimua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak