Nolakoak diren aitak! / [testua eta marrazkiak] Guido Van Genechten ; [itzulpena, Xabier Olaso] - Genechten, Guido Van (Haurrentzako albumak (Ibaizabal), 2019)
Superheroiak izan ez arren, beren akats txiki eta guzti... Aitak beti maitagarriak dira!