Baso debekatua - Rossell, Judith; Arratibel, Miren ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Stella bere arbaso baten etxaldera bidali dute bizitzera: Wilberforce Montgomery esploratzailearena izandako etxaldera. Toki exotikoa, animalia eta landare bitxien bizitokia. Han, bere lehengusu-lehengusinen laguna egiten da Stella: Strideforth bere adineko mutikoaren eta Hortense haren arreba gaztearen laguna. Hiru haurrek arrisku latzak biziko dituzte, ordea, inguruko basoetan bizi den munstro bat eta Flint jaun bitxiaren bisita direla eta.
12 urtetik aurrera (horia)
Wormwood Mire
Keywords: Misterioa; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura