Baso debekatua / [testua eta marrazkiak] Judith Rossell ; [itzultzailea, Miren Arratibel] - Rossell, Judith (Stella Montgomeryren misterioak, 2019)
Stella bere arbaso baten etxaldera bidali dute bizitzera: Wilberforce Montgomery esploratzailearena izandako etxaldera. Toki exotikoa, animalia eta landare bitxien bizitokia. Han, bere lehengusu-lehengusinen laguna egiten da Stella: Strideforth bere adineko mutikoaren eta Hortense haren arreba gaztearen laguna. Hiru haurrek arrisku latzak biziko dituzte, ordea, inguruko basoetan bizi den munstro bat eta Flint jaun bitxiaren bisita direla eta.