Egun on esan behar da! - Jadoul, Émile; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Liburu polit hau berez gehiegi lantzen ez den gai bati buruzkoa da: elkarbizitza eta adeitasuna. Umore finez, onginaiz eta tentuz jositako kontakizun honek ohartarazten gaitu (haurrak zein helduak) ondokoa ikustea eta aintzat hartzea begirune keinu bat dela.
5 urtetik aurrera (urdina)
On dit bonjour!
Jat. izenb.: On dit bonjour!
Keywords: Elkarbizitza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak