Egun on esan behar da! / [testua eta ilustrazioak] Émile Jadoul ; [itzulpena, Aztiri] - Jadoul, Émile (Ttarttalo, 2019)
Liburu polit hau berez gehiegi lantzen ez den gai bati buruzkoa da: elkarbizitza eta adeitasuna. Umore finez, onginaiz eta tentuz jositako kontakizun honek ohartarazten gaitu (haurrak zein helduak) ondokoa ikustea eta aintzat hartzea begirune keinu bat dela.