Karl Marxen kapitala - Riera, Joan; Fortuny, Liliana; Arrula Ruiz, Garazi (Tafalla : Txalaparta, 2019)
Nork ez ditu ipuinak gustuko? Karlos aitonari istorio bat kontatzeko eskatu diote bilobek: ez zaldunik ez printzesarik, ez errege ez herensugerik, egiazko istorio bat baizik. Eta hala hasiko zaie aitona, hain aspaldi ere ez dela gertaturiko zerbait kontatzen, oraindik ere munduko hainbat txokotan gertatzen den zerbait. Frederiko, Rosa eta lankideen borroka da hau. Nork esan du ekonomia gauza konplikatua denik? Hona Marxen teoria ekonomikoaren oinarrizko printzipioa ezagutzeko istorio bat, umeentzako eta hain ume ez direnentzako ipuina.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko edizioa: El Capital de Karl Marx
Keywords: Marxismoa; Ekonomia; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak