Katu-banda / [testua] Catherine Metzmeyer ; [marrazkiak] Grégoire Mabire ; [itzulpena, Aztiri] - Metzmeyer, Catherine (: Ttarttalo, 2019)
Katu txiki batek katu-bandako kide izan nahi du. Baina "txikiegia, ñimiñoa" dela esan diote besteek. Txikia bai, baina baita bizkorra ere... Istorio dibertigarri bezain xelebre honek askotan gu baino txikiagoen beharra izaten dugula erakusten digu berriro ere.