Jainko-jainkosen lasterketa - Valverde, Mikel; Olasagasti, Ramon (Donostia : Elkar, 2019)
Zoe eta bere txirrindulari taldeko guztiak etsita eta burumakur daude, ez baitituzte onartzen lasterketa bakar batean ere, eta, horren ondorioz, ezin dituzte lortu lehiatzen jarraitzeko beharrezkoak dituzten puntuak. Esperantza galtzear daudela, gonbidapen bat iritsi zaie Atenastik: Zeusen mirakulua! Zoek Jainko-Jainkosen lasterketa mitikoan parte hartuko du. Ehun urte dira Antzinako Greziako jainko-jainkosen eta mitoen omenezko proba hori egiten ez dela. Zergatik ote?
10 urtetik aurrera (Berdea)
Jatorrizko izenburua: La carrera de los Dioses
Keywords: Txirrindularitza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura