Lehiaketako munstrorik okerrena - Bee, William; Hindley, Kate; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Albertek lehiaketa batean sartu du Sidney, bere munstro maskota. Hain zuzen ere, "munduko munstro maskota onenaren lehiaketan". Irabazteko beharrezkoa da... parasitoz beteta egotea, egundoko kiratsa izatea, oso altu hegan egitea, garatxoz josita egotea, ahotik sekulako sugarrak botatzea. Sidneyri, ordea, aparrez beteriko bainuak hartzea gustatzen zaio...
6 urtetik aurrera (urdina)
Worst in show
Keywords: Diferentzia (Psikologia) -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Enpatia; Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak