Lehiaketako munstrorik okerrena / testua, William Bee ; marrazkiak, Kate Hindley ; [itzulzailea, Amets Santxez Munain (Bakun)] - Bee, William (Ibaizabal, 2019)
Albertek lehiaketa batean sartu du Sidney, bere munstro maskota. Hain zuzen ere, "munduko munstro maskota onenaren lehiaketan". Irabazteko beharrezkoa da... parasitoz beteta egotea, egundoko kiratsa izatea, oso altu hegan egitea, garatxoz josita egotea, ahotik sekulako sugarrak botatzea. Sidneyri, ordea, aparrez beteriko bainuak hartzea gustatzen zaio...