Farrell etxeko mamu-gertaerak / testua, David Fernández Sifres ; marrazkiak, Albertoyos ; [itzulpena, Aitor Arana] - Fernández Sifres, David (Avante detektibe eskola (Ibaizabal), 2019)
Nautilus taldeak ez du eskolaren baimenik bere hirugarren misiorako. Zer egin nahi duten dakien bakarra beren aholkularia da, Taffeine irakaslea. Neska-mutilak luxuzko etxe batera iritsi dira. Etxean, altxor bat dago ezkutatuta, baina, bertan, mamu bat ere badago, eta bisitariak urrun mantentzen ditu. Gazte detektibeen ausardiari eta trebetasunari esker, agerian geratu da etxetzarreko jabearen ahizparen trama. Azkenean, ez dago fantasmarik, eta guztia izan da amarrua, ezkutatutako altxorra bereganatzeko.